B2B diensten

Reparaties van juwelen

Wij bieden juwelenreparatiediensten voor juweliers. Bij Atelier Susan & Evert begrijpen we de waarde van tijd en het belang van het behouden van uw goede reputatie.

Wij bieden een naadloze en efficiënte oplossing voor al uw juwelenreparaties. Of het nu gaat om een delicate diamanten zetting, een gebroken sluiting of een maatverandering, we gebruiken ouderwets vakmanschap om de geliefde stukken in hun oude glorie te herstellen.

Werk met ons samen en ervaar uitzonderlijke kwaliteit, persoonlijke service en korte levertijden, zodat uw bedrijf altijd straalt van professionaliteit.

Graveren, CNC en handgraveren

Ontdek de creativiteit en precisie van onze CNC- en handgraveerservices. We combineren geavanceerde technologie met het tijdloze vakmanschap van handgraveren om schitterende, zeer gedetailleerde ontwerpen te maken die de aandacht trekken.

Onze CNC-machines zorgen voor een ongeëvenaarde precisie, waardoor foutloze gravures gegarandeerd zijn. We kunnen in de meeste lettertypes graveren en zelfs in het handschrift van de klant. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer traditioneel tintje gebruiken we handgraveertechnieken, waardoor elk stuk een unieke, handgemaakte charme krijgt.

Van delicate motieven tot ingewikkelde belettering, onze graveerdiensten verheffen uw juwelen tot nieuwe hoogten van elegantie.

Vervaardiging op maat

Atelier Susan & Evert, uw vertrouwde partner in het op maat ontwerpen en vervaardigen van sieraden voor juweliers. Met onze passie voor vakmanschap en aandacht voor detail brengen wij de visie van uw klant tot leven en maken er prachtige, unieke stukken van.

We werken nauw met u samen en zorgen ervoor dat elk aspect van het ontwerp voldoet aan de specificaties en uw verwachtingen overtreft. Van concept tot voltooiing maken we gebruik van de modernste technologie en traditionele technieken om prachtige sieraden te maken die de essentie van uw visie weergeven.

Met onze toewijding aan kwaliteit en tijdige levering stellen we juweliers zoals u in staat om uitzonderlijke, persoonlijke creaties te maken die een blijvende indruk achterlaten. Werk met ons samen en ontgrendel de eindeloze mogelijkheden van het ontwerpen en vervaardigen van sieraden op maat.

Productie van kleine series

Ervaar met ons de perfecte samenwerking voor de productie van sieraden in kleine series.

Als uw vertrouwde productiepartner bieden wij efficiënte communicatie, uitstekende kwaliteitscontrole, exclusiviteit en uiterste vertrouwelijkheid. Uw sieraden zullen met trots het merkteken "Made in NL" dragen.

Geniet van onze uitgebreide services, waaronder ontwerp, prototyping, mastermodellen maken, het maken van mallen, wasmodellering, gieten, afwerken, zetten en plateren. Alle processen worden in eigen huis uitgevoerd en we hebben geen minimale bestelhoeveelheden.

Ontdek de ideale productieoplossing voor uw unieke juwelencreaties.

Geavanceerd computerondersteund ontwerpen en modelleren (CAD)

Bij Atelier Susan & Evert zijn we gespecialiseerd in geavanceerde 3d modellering voor sieraden. Wij zijn toegewijd aan het leveren van 3d modellen die altijd voldoen aan onze veeleisende standaarden. Ons primaire doel is het creëren van een esthetisch aantrekkelijke vorm die niet alleen boeit maar ook voldoet aan de noodzakelijke specificaties voor een succesvolle productie. We zorgen ervoor dat elk ontwerp zorgvuldig wordt gemaakt, zodat stenen er perfect in passen en de juiste proporties behouden blijven.

Onze expertise ligt in het produceren van 3D printbare en gietbare modellen. Als het op gieten aankomt, integreren we gietloopjes in het CAD-model, zodat het metaal tijdens het gietproces optimaal vloeit en gemakkelijker te verwijderen is. Daarnaast houden we rekening met het gebruik van mallen om het ontwerp tijdens de productie te repliceren.

Met onze jarenlange ervaring in verschillende relevante vakgebieden wordt ons besluitvormingsproces in CAD altijd geïnformeerd en geleid door onze deskundigheid. We maken gebruik van een combinatie van NURBS, Subdivision surfaces en meshes, en gebruiken de nieuwste software voor ontwerp en beeldhouwen om uw visies tot leven te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over hoe we uw ontwerpen kunnen omzetten in een tastbare realiteit.

3D printen van CAD modellen

We bieden een uitgebreide reeks diensten om uw sieraadontwerpen tot leven te brengen. Onze expertise strekt zich uit tot het 3D-printen van CAD-modellen voor juwelen, zodat u uw ideeën kunt omzetten in fysieke stukken. Door gebruik te maken van gietbare printmaterialen garanderen we het hoogste niveau van precisie voordat we verder gaan met traditionele metaalgiettechnieken. Bovendien kunnen we tijdens de ontwerpfase modellen produceren met duurzame kunststof printmaterialen, zodat je de ontwerpen met vertrouwen kunt beoordelen en evalueren. Vertrouw op ons om uw visie werkelijkheid te laten worden met onze geavanceerde 3D printmogelijkheden.

Renderen van CAD modellen

Met onze professionele renderingservice zetten we je visie om in een prachtige visuele werkelijkheid. Onze expertise zal u helpen uw ontwerpen tot leven te brengen met uitzonderlijke details en realisme.

Of u nu een klant een rendering wilt laten zien van hoe hun sieraad eruit zou kunnen zien of fotorealistische afbeeldingen nodig hebt voor sociale media of een website, wij zijn er om u te helpen uw ideeën op de meest boeiende en overtuigende manier te laten zien. Wij begrijpen het belang van een professioneel ogende afbeelding.

Met behulp van geavanceerde software en renderingtechnieken maken we fotorealistische 3D-renderings die uw ontwerpen nauwkeurig weergeven, waarbij elke nuance, textuur en belichtingsdetail wordt vastgelegd. We besteden aandacht aan elk aspect van het renderproces, zodat het eindresultaat niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook een nauwkeurige weergave van uw visie.

Een van de unieke kwaliteiten van diamanten is het betoverende effect van dispersie. Dispersie, ook bekend als "vuur", verwijst naar het vermogen van een diamant om wit licht op te splitsen in zijn spectrale kleuren, waardoor een prachtig kleurenspel ontstaat. Met onze geavanceerde renderingtechnieken kunnen we dit fascinerende verschijnsel nabootsen, waardoor je diamanten tot leven komen met uitzonderlijke details en realisme.

We bieden een breed scala aan renderopties. De 3D-modellen kunnen door u worden aangeleverd of wij kunnen ze voor u maken. De achtergrond kan licht, donker, reflecterend, mat of met structuur zijn. Je kunt één ontwerp in vele kleuren metaal of verschillende kleuren stenen weergeven.

Onze prioriteit is klanttevredenheid, uw feedback wordt tijdens het hele proces meegenomen, wat resulteert in renderings die uw verwachtingen overtreffen.

Ervaar de kracht van visual storytelling met onze professionele renderingservice. Laat ons uw ideeën omzetten in boeiende beelden die inspireren, informeren en uw projecten naar nieuwe hoogten tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw renderbehoeften te bespreken en begin aan een visuele reis die een blijvende indruk zal achterlaten.

Gerenderde animaties van CAD-modellen

Atelier Susan & Evert is uw bestemming voor gerenderde draaitafelanimaties van prachtige sieraadontwerpen. Wij weten hoe belangrijk het is om uw sieraadcreaties zo boeiend en aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Met onze geavanceerde technologie en expertise in 3D-rendering brengen we uw ontwerpen tot leven via schitterende high-definition animaties. Elke animatie laat de ingewikkelde details, schittering en elegantie van uw juwelen zien en biedt uw klanten een realistische en betoverende ervaring.

Of u nu uw website wilt verbeteren, aantrekkelijk marketingmateriaal wilt maken of uw ontwerpen aan potentiële kopers wilt presenteren, onze gerenderde animaties zullen uw merk naar een hoger plan tillen en uw publiek boeien. Ervaar de kracht van visual storytelling en ontgrendel het volledige potentieel van uw sieradenmarketing.