Diensten

Uw eigen juwelen op maat

U bent op zoek naar een juweel en hebt het nergens gevonden?

Wij werken met u samen om het te ontwerpen zoals u het zich had voorgesteld.

Het creëren van uw eigen ontwerp is vaak een persoonlijke of emotionele ervaring. Wij luisteren en verzamelen al uw gedachten om uw ontwerp op maat te ontwikkelen. Het kan zo eenvoudig of zo ingewikkeld zijn als u wilt.

Vervolgens maken wij uw kleinood van begin tot eind in ons eigen atelier, gebruik makend van onze decennialange ervaring. U kunt er gerust op zijn dat wat wij samen met u hebben gemaakt, het enige ter wereld is.

Wilt u een samenwerking met ons om iets van blijvende kwaliteit te creëren? Laten we dan nu een afspraak maken.

Reparaties en aanpassingen aan uw sieraden

Wij weten dat uw juwelen heel speciaal voor u zijn. Als u ze vaak draagt, zullen ze tekenen van slijtage vertonen. Na verloop van tijd kunnen kettinkjes breken, stenen losraken en vele andere vormen van schade ontstaan.

Wij bieden een reparatieservice om uw sieraden weer in een bijna nieuwe staat te brengen. Breng uw juwelen bij ons langs voor een gratis beoordeling van de reparatiemogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave van de kosten.

U kunt uw juwelen ook bij ons brengen, zodat wij ze kunnen inspecteren op tekenen van slijtage, terwijl u wacht. Wij kunnen uw juwelen zelfs gratis polijsten terwijl u geniet van een kopje koffie.

Onze prijzen zijn eerlijk en u wordt op de hoogte gebracht van de kosten voordat we met de reparatie beginnen.

Wij doen aanpassingen aan bestaande juwelen. Bijvoorbeeld het verwerken van geërfde sieraden in een mooi modern ontwerp of het veranderen van een oude broche in een hanger.

Een geheel nieuw sieraad kan gemaakt worden door uw oude sieraden om te smelten en het metaal te gebruiken om iets nieuws te maken.

Bel voor een afspraak. Ons telefoonnummer vindt u hier.

Kindersieraden

Het is altijd leuk om je kind een unieke cadeau te geven. Iets dat zowel waardevol als betekenisvol is.

Wij maken sieraden speciaal voor kinderen, in kleine maten. Omdat speeltijd het belangrijkste deel van hun dag is, kunnen wij ervoor zorgen dat de sieraden stevig genoeg zijn om tegen een stootje of twee te kunnen.

Een paar ideeën zijn een hanger met haar geboortesteen, of een zegelring met zijn initialen.

Als u een favoriete tekening van haar heeft, kunnen we misschien een leuk sieraad ontwerpen waarin de tekening op de een of andere manier verwerkt is.

Voor al uw eigen ideeën, hoe onconventioneel of bijzonder ook, neem contact met ons op om te zien hoe we het kunnen realiseren.

Gedenksieraden

Vingerafdruk sieraden.

Asjuwelen.

Haarlok in juwelen.

Kleine foto in juwelen.

Een stukje stof van een favoriet overhemd?

Gravure van handschrift.